Terapeuten.se

Hyrsjuksköterska psykiatri

Hem > Hyrsjuksköterska psykiatri

Bli hyrsjuksköterska inom psykiatri

Att jobba som hyrsjuksköterska inom psykiatri ger dig möjligheten att arbeta flexibelt över olika platser och träffa många människor. Det är perfekt för dig som söker variation och vill ha en direkt inverkan på andra människors välmående. Oavsett om du är ny i yrket eller en erfaren sjuksköterska, öppnar detta arbete upp för spännande utmaningar och nya lärdomar varje dag.

Lediga jobb som psykiatrisjuksköterska

Nedan tipsar vi om bemanningsföretag som erbjuder lediga jobb för dig som är intresserad av att arbeta som psykiatrisjuksköterska. Om du söker nya utmaningar och möjligheter att utvecklas i din yrkesroll, kan dessa företag ha precis det du letar efter.

Magnifiq

Letar du efter flexibla och givande uppdrag som hyrsjuksköterska inom psykiatri? Magnifiq erbjuder en unik möjlighet att anpassa din karriär efter dina behov och önskemål. Med en mängd olika uppdrag tillgängliga, från deltid till heltid och allt däremellan, kan du hitta positioner som passar både din livsstil och din karriärväg. Som specialist inom bemanning av sjuksköterskor, särskilt inom psykiatri, har Magnifiq avtal med regioner, kommuner och privata aktörer över hela Sverige. Du väljer om du vill ha en fast tjänst, arbeta på timmar, eller kanske prova på livet i en ny stad. 


Mail: [email protected]
Telefon: 090-13 62 00

Bonliva

Om du vill arbeta som bemanningssjuksköterska inom psykiatri så är Bonliva det rätta valet för dig. Bonliva är inte bara en arbetsgivare, utan en karriärpartner som förstår dynamiken och de unika utmaningarna inom psykiatrisk vård. Med en stark närvaro över hela Sverige, från storstäderna till de mindre kommunerna, erbjuder Bonliva ett brett spektrum av uppdrag som ger dig möjligheten att skräddarsy din arbetsvardag. Oavsett om du söker långsiktiga uppdrag eller flexibla timmar som kompletterar din nuvarande livssituation, kan Bonliva anpassa din anställning för att matcha dina behov och ambitioner.

Mail: [email protected]
Telefon: 08-515 13 400

Dedicare

Dedicare erbjuder ett omfattande urval av lediga jobb som psykiatrisjuksköterska i Sverige och hela Norden, och ger dig friheten att välja när, var och hur mycket du vill arbeta. Med Dedicare får du inte bara en arbetsplats; du får en partner som är engagerad i din professionella utveckling och personliga välbefinnande. Som psykiatrisjuksköterska hos Dedicare får du tillgång till flexibla och trygga jobb. Oavsett om du är intresserad av att arbeta i Sverige eller utomlands, har Dedicare spännande möjligheter som passar dina karriär- och livsmål. 

Mail: [email protected]
Telefon: 08-55565600

InstaCura

Är du en psykiatrisjuksköterska på jakt efter nya utmaningar? InstaCura är ett bemanningsföretag har ett växande behov av kvalificerade psykiatrisjuksköterskor över hela landet, särskilt under sommarmånaderna när efterfrågan på bemanning inom psykiatrin ökar. Hos InstaCura finns möjligheten att anpassa ditt arbete efter dina egna önskemål, oavsett om du föredrar kortare uppdrag eller längre engagemang. Med ett brett utbud av lediga tjänster från Gotland till Umeå, erbjuder InstaCura spännande möjligheter över hela Sverige.

Mail: [email protected]
Telefon: 018 888 08 10

Vad ska jag tänka på när jag söker jobb inom bemanning?

När du söker jobb inom bemanning finns det flera viktiga faktorer att överväga för att säkerställa att du hittar rätt position och arbetsgivare som passar dina behov och karriärsmål. Här är några tips att tänka på:

Förstå dina egna behov och önskemål

Reflektera över vad du söker i ditt nästa jobb. Är det flexibilitet, möjlighet till utveckling, eller kanske möjligheten att arbeta i olika miljöer? Förstå dina prioriteringar hjälper dig att välja rätt bemanningsföretag och uppdrag.

Kolla upp bemanningsföretagets rykte

Forska om bemanningsföretagets rykte i branschen. Läs recensioner från andra anställda, kolla in deras sociala medier och hemsida för att få en känsla av hur de behandlar sina anställda och vilken typ av klienter de har.

Anställningsvillkor och förmåner

Var noga med att förstå vilka anställningsvillkor som erbjuds. Detta inkluderar lön, försäkringar, pensionssparande och andra förmåner. Se till att villkoren är tydliga och skrivna i ditt kontrakt.

Stöd och utveckling

Undersök vilket stöd och vilka utvecklingsmöjligheter företaget erbjuder. Ett bra företag bör erbjuda regelbunden feedback, fortbildning och stöd i din yrkesmässiga utveckling.

Typ av uppdrag

Tänk på typen av uppdrag företaget erbjuder och om de matchar dina karriärmål. Vissa bemanningsföretag specialiserar sig på korta uppdrag medan andra kan erbjuda längre kontrakt.

Om du vill arbeta utomlands

För specifika länder som Norge måste du ha giltig norsk auktorisation för att kunna arbeta inom vissa yrkesområden, såsom inom vård och sjukvård. Kontrollera vilka ytterligare krav eller certifieringar som kan krävas och om bemanningsföretaget kan assistera dig i processen att skaffa dessa.

Vad tjänar en hyrsjuksköterska inom psykiatri?

Lönen för en hyrsjuksköterska inom psykiatri ligger mellan cirka 45 000-75 000 kronor per månad. Dessa siffror är dock endast riktlinjer och den faktiska lönen kan påverkas av flera olika faktorer som geografisk placering, individuell erfarenhet, och de specifika krav och villkor som ställs i det enskilda uppdraget. Lönenivåer kan också variera mellan olika bemanningsföretag och beror på om uppdraget innefattar arbete under helger, kvällar eller nätter, vilket ofta innebär högre ersättning.

Fördelar med att arbeta som bemanningssjuksköterska inom psykiatri

Att arbeta som bemanningssjuksköterska inom psykiatri kan erbjuda flera fördelar jämfört med traditionella anställningsformer. Här är några av de viktigaste fördelarna:

  • Flexibilitet i arbetstider: Som bemanningssjuksköterska har du stor frihet att välja när och var du vill arbeta. Detta innebär att du kan anpassa ditt arbetsliv efter personliga preferenser och livsomständigheter, till exempel genom att ta uppdrag nära hemmet eller i andra delar av landet för nya erfarenheter.

 

  • Möjlighet till variation och utveckling: Att arbeta genom ett bemanningsföretag inom psykiatri ger dig tillgång till en mängd olika arbetsmiljöer och patientgrupper. Detta kan berika din yrkeserfarenhet och bidra till bredare kompetensutveckling inom olika områden av psykiatrisk vård.

 

  • Konkurrenskraftig lön och förmåner: De erbjuder ofta konkurrenskraftiga löner som kan vara högre än vad som erbjuds i fasta anställningar. Dessutom kan du få tillgång till förmåner som sjuklön, tjänstepension och kollektivavtal.

 

  • Professionellt stöd: De flesta bemanningsföretag tillhandahåller en dedikerad kontaktperson som stödjer dig genom hela ditt uppdrag. Du får regelbunden feedback som kan hjälpa dig att utvecklas professionellt och löpande anpassa din karriärväg.

 

  • Snabbare anställningsprocess: De har ofta effektiva rekryteringsprocesser, vilket innebär att du snabbare kan börja nya uppdrag. Detta är särskilt fördelaktigt om du vill börja arbeta omgående eller söker kortare uppdrag.